Title Image

Returnarea produselor

Garanția celor 14 zile

Puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.mirelapellegrini.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi nevoiți să justificați decizia de returnare.

Cum returnez?

 1. Solicitați un formular de retur la adresa de email: office@mirelapellegrini.ro
 2. Completați formularul de retur
 3. Atașați formularul tipărit de colet (preferabil să îl puneți într-un plic pentru protecție pe parcursul transportului).

Politica de returnare

Clientul MIRELAPELLEGRINI.RO poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site, si conform indicatiilor clientului
 • Coletele ce prezinta deteriorari severe
 • Produsele ce au fost livrate gresit
 • Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.

Clientul este obligat sa notifice MIRELAPELLEGRINI.RO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc office@mirelapellegrini.ro, ) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.a.5.Clientul este obligat sa notifice MIRELA PELLEGRINI.RO, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.a.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.a.5.

Clientului care a notificat MIRELAPELLEGRINI.RO conform art 13.a.2 / art 13.a.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la MIRELAPELLEGRINI.RO in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar MIRELAPELLEGRINI.RO considerand cererea nefondata/invalida.

Clientul MIRELAPELLEGRINI.RO nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

 • Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 13.a.4.
 • Cererea de returnare in cazul art. 13.a.2 sau 13.a.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 13.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
 • In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
 • In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar MIRELAPELLEGRINI.RO nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client
Ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile