Title Image

Cum comand?

Cum pot comanda?

Puteti adauga produsele dorite in cos si sa finalizati comanda online, sau puteti plasa comanda telefonic apeland  0744 384 393 de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00.

Care sunt modalitatile de plata?

Comanda poate fi achitata prin card bancar, proforma sau in rate (euplatesc.ro) si la livrare ( ramburs )

  • Plata Online

Magazinul online  MIRELAPELLEGRINI.COM  este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Magazinul online MIRELAPELLEGRINI.COM foloseste pentru tranzactiile online serviciile euplatesc.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

  • Plata pe baza de factura proforma sau factura de avans.

Pentru comenzile de peste 3000 lei sau produsele la comanda, se emite o factura proforma sau o factura de avans ce poate fi achitata on line, prin intermediul solutiilor de Internet Banking sau direct sau orice sucursala bancara pe baza facturii.

  • Plata in rate fara dobanda prin euplatesc.ro
    Puteti alege sa achitati produsele prin efectuarea platii online in rate fara dobanda prin cardul dumneavoastra

    • Selectați banca emitentă a cardului de credit pentru care aveți activat serviciul de plată in rate.
    • Completați datele cardului și selectați numărul de rate dorit.